Kontakt

Telefonnummer: +45 52 600 800
E-mail: csk65@cspress.dkweb-claus-sjoedin_19-06-14_CSP6321

Se min profil på Linkedin

Bor i Aarhus – men arbejder overalt.
Laver fotos, tekst, video, web mm og er certificeret erhvervs-dronefører.
Primære kunder: virksomheder, fagblade, magasiner, kundeblade, organisationer, pr-bureauer mm.

Jeg er uddannet fotojournalist (BA) og journalist (cand.public) og kender derfor til de udfordringer, der dukker op, uanset om det drejer sig om fotografi eller tekst. Jeg lever af at kommunikere – visuelt, i skrift og i tale. Som fotograf arbejder jeg med presse, journalistik og kommunikation fra mit udgangspunkt i Aarhus. Hvis du mangler en hjemmeside, eller skal have redesignet din nuværende, klarer jeg også det. Eller måske en præsentations-video til internettet? Jeg klarer det meste, og de ting jeg ikke selv kan gabe over, løser jeg gennem mit netværk af dygtige og pålidelige samarbejdspartnere. Og prisen, den ligger fast. Når vi først har lavet en aftale, så er et ord et ord og en aftale en aftale.

Repræsenteret i tysktalende lande af fotogloria / Represented in German-speaking countries by fotogloria
fotogloria logo

IN ENGLISH
Welcome to CSPress. I am Claus Sjödin and I work as a press photographer / photojournalist (BA) / reporter (Master of Arts in Journalism) / fixer in Denmark. I am a trained photojournalist and therefore I know the challenges, whether it comes to photography, research or text. What I do for a living is to communicate – visually, in writing and verbally. If you need a press photographer or a photojournalist call me – I’ll do my very best to serve you. You can reach me on my cell-phone [+45] 52 600 800, Send Mail or have a look at my Linkedin-profile