Så kom Fuji på forsiden

Jeg har gennem de seneste år lavet en del forside-fotos til fagbladet FYSIOterapeuten. Så det er på sin vis business as usual, at det sker igen i det seneste nummer af bladet.

Og så alligevel ikke.

For det er blevet meget lettere. Altså ikke at komme på forsiden, men det udstyr jeg bruger, når jeg løser opgaver for mine kunder. Nikon har været mit foretrukne værktøj, når jeg jeg har løst opgaver, men gennem de seneste år har jeg gradvist skiftet til Fuji. Kvaliteten er bestemt ikke blevet ringere, men det er blevet lettere at være mig. Præcist otte kilo lettere – det er forskellen på min fototaske med Fuji-grejet og min rygsæk med Nikon-grejet.

Så med Fuji er det måske alligevel blevet meget lettere at komme på forsiden 🙂

I det seneste nummer af FYSIOterapeuten er mindst 11 af fotografierne optaget med Fuji. Link til Fuji X-galleri

 

© 2015 Claus Sjödin - CSPress.dk

Forsiden af FYSIOterapeuten optaget med Fuji X-T1.
Foto: Claus Sjödin

© 2015 Claus Sjödin - CSpress.dk

Artikelfoto, optaget med Fuji X-T1.
Foto: Claus Sjödin